Plezier in je werk

Word lid van de Vortex familie

Onze cultuur, ons ‘Vortex DNA’ is familiair. Wij zijn klantgerichte doeners die elke dag met elkaar door het vuur gaan voor onze klanten en voor elkaar. Wij maken afspraken die wij nakomen, hebben plezier in ons werk en werken steeds aan verbeteringen. Spreekt jou dit aan? Ga dan aan de slag bij Vortex Logistics.

Snel aan de slag bij Vortex Logistics

Stap 1 – Laat je inspireren

Ontdek Vortex Logistics

Wil je weten wat het ‘Vortex DNA’ voor jou kan betekenen? Lees dan wat jouw toekomstige collega’s daarover zeggen en ontdek of dat jou aanspreekt.

Stap 2 – Kies jouw nieuwe baan

Solliciteer bij Vortex Logistics

Bekijk onze vacatures. Staat er een baan tussen die bij je past? Mail ons je CV en motivatie waarom je GRAAG bij ons komt werken. Staat er geen passende vacature bij maar ben je wel gemotiveerd? Je kan ons ook altijd een open sollicitatie sturen. Wij reageren snel.

Stap 3 - Met plezier aan de slag

Start bij Vortex Logistics

Is er een match dan starten wij zo snel mogelijk. Iedereen begint met een leerzaam en leuk inwerkprogramma. Zo ervaar je snel hoe het er bij ons aan toegaat. Een directe collega begeleid je zodat je je zo snel mogelijk bij ons thuis voelt. Wij willen dat je met plezier bij ons werkt en jouw tijd bij ons onvergetelijk is.

Kom je bij ons werken?

Word lid van de Vortex familie

Solliciteren