Meewerkend Voorman Crossdock

Heb je ervaring met het optimaal en efficiënt laden en lossen van vrachtwagens, kun je een team aansturen, kun je pallets dromen en processen bewaken, dan zijn wij op zoek naar jou.

Vortex Logistics is een internationaal dienstverlener gespecialiseerd in groupage vervoer. Met een flinke diversiteit aan klanten vervoeren we alles wat in een trailer past. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een gedreven collega met ervaring voor de functie meewerkend voorman.

Als meewerkend voorman lever je een belangrijke bijdrage aan het zo efficiënt mogelijk vervoeren van onze goederen. Je bent een spil in het web in de communicatie tussen de transportplanners en de overige crossdock medewerkers.

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, beheersen en controleren van het laad- en losproces en zorgt ervoor dat onze vrachtwagens tijdig en veilig vertrekken met de goederen van onze klanten. Hierbij ben je onderdeel van een klein, hecht team en er wordt verwacht dat je regelmatig bijspringt met laden en lossen.

Van europallets tot papierrollen en van big bags tot goederen met bijzondere afmetingen. Onze taak om de goederen op de juiste manier van A naar B te transporteren. In dit proces is crossdocking een belangrijke schakel. Met de juiste kennis en motivatie leren we je deze schakels en processen.

Je komt terecht in een fijne, warme werkomgeving en je wordt onderdeel van een jong ambitieus team waardoor het harde werken samengaat met plezier. We werken overdag in twee diensten die elkaar overlappen. We verlangen veel van onze collega’s en dat wordt ook beloond door een goed salaris. Zin om je mouwen op te stropen en aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel!

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit en bent leergierig;
  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • Een EPT-certificaat is een pré, en een reachtruck certificaat is wenselijk.

Voldoe je aan bovenstaande eisen, ben je nieuwsgierig geworden naar de functie en het bedrijf en ben je woonachtig in de omgeving van Nijmegen? Solliciteer dan direct en stuur je CV naar: recruitment@vortex-logistics.com.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITEER DIRECT